БИТ ФЕСТ 2009 – ЗАТВОРЕН ЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ СО РОК ГРУПАТА „ВАН ГОГ“

БИТ ФЕСТ 2009 – ЗАТВОРЕН ЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ СО РОК ГРУПАТА „ВАН ГОГ“

Битолчани и останатите гости од државата имаа можност да присуствуваат на несокјдневен спектакал  уживајќи  во песните на  рок групата „Ван Гог“ која во рамките на Битола отворен град во организација на МКЦ имаше чест да го затвори овогодинешниот летен фестивал Бит фест.
Пред групи беа Памперски и Паркети , а тука беше и Дј Хенри Саиз од Шпанија