АСФАЛТИРАНИ ДЕСЕТ КРАЦИ ВО БИСТРИЦА

АСФАЛТИРАНИ ДЕСЕТ КРАЦИ ВО БИСТРИЦА

Денеска завршува асфалтирањето на улиците во с.Бистрица. Со денешните активности инфраструктурните услови се подобруваат на десет краци во должина од еден километар, а вкупната вредност на проектот е 3 330 840 денари. Асфалтирањето на улиците е по барање на мештаните, а со овој проект 10 улици во с.Бистрица за прв пат ќе добијат асфалт.