Концерт на клавир и обоа „Poetry VS music“

Концерт на клавир и обоа „Poetry VS music“

Концерт на клавир и обоа „Poetry VS music“ Исклучителна изведба, на врвни професионалци.Гордана Кекеновска Клоларова, Бојан Коларов.