Нова премиера на најстарото драмско студио во Битола „Солза и смеа“

Нова премиера на најстарото драмско студио во Битола „Солза и смеа“

   Нова премиера на најстарото драмско студио во Битола ,,Солза и смеа,, повторно на Хераклеа во БИТ ФЕСТ. Пародија на нашето секојдневие, исполенето со смеа, еуфоричност и ведрина.
Претставата “Од кол на кол…” го исполни античкиот театар до последно место.