Отварање на Балканскиот шампионат во велосипедизам

Отварање на Балканскиот шампионат во велосипедизам

Отварање на Балканскиот шампионат во велосипедизам кој се одржа од 1 до 3 во Битола на кој што учествуваја велосипедисти од 7 балкански држави.