Чествување по повод националниот празник Илинден

Чествување по повод националниот празник Илинден

 Градоначалникот Талески во чест на празникот положи свежо цвеќе на спомениците на паднатите борци од двата Илиндени и одржа поздравен говор на 37-мата исселеничка средба.