БИТ ФЕСТ 2009 – ИЗЛОЖБА НА РЕЗБА ОД ЗЛАТЕ И ЈАНЕ КРСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ 2009 – ИЗЛОЖБА НА РЕЗБА ОД ЗЛАТЕ И ЈАНЕ КРСТЕВСКИ

   Темата на изожбата беше „Симболите во копаничарството“ 11-та самостојна изложба на ателје „МАКЕ“ на Злате и Јане Крстевски.