ПРОЕКТОТ „КРУШЕВО ЕТНО ГРАД“

ПРОЕКТОТ „КРУШЕВО ЕТНО ГРАД“

Промовиран во Битола Промовиран туристичкиот проект „Крушево етно град“ на продукцијата „К-15“ и скопското радио „Буба мара“