БИТ ФЕСТ 2009 – МОДЕН ВИКЕНД ВО БИТОЛА

БИТ ФЕСТ 2009 – МОДЕН ВИКЕНД ВО БИТОЛА

Во рамките на Бит фест се организира моден викенд на плоштадот „ Магнолија“ каде битолчани имаа можност да уживаат во моделите на познати бутици од градот. Моделите ги носеа манакени и манакенки од модното студио „Шанел“.