БИТ ФЕСТ 2009 – ФЕСТИВАЛ НА СТАРОГРАДСКА МУЗИКА „БИТОЛСКИ МУЗИЧКИ ПРИКАЗНИ“

БИТ ФЕСТ 2009 – ФЕСТИВАЛ НА СТАРОГРАДСКА МУЗИКА „БИТОЛСКИ МУЗИЧКИ ПРИКАЗНИ“

Во автентичниот амбиент на Широк сокак на плоштадот Магнолија се организира ревија на стари македонски песни , на која учество зедоа познати имиња од музичката сцена.