БИТ ФЕСТ 2009- ФЕСТИВАЛ НА СЛАДОЛЕДОТ

БИТ ФЕСТ 2009- ФЕСТИВАЛ НА СЛАДОЛЕДОТ

Во рамките на Бит фест за прв пат оваа година се организира фестивал на сладоледот на кој се преставија три компании а исто така имаше и богата музичка програма. Фестивалот кој ќе трае три дена го прогласи за отворен Градоначалникот Талески.