БИТ ФЕСТ 2009 – ЕТНО КОНЦЕРТ НА МАРТИН ВУЧИЌ

БИТ ФЕСТ 2009 – ЕТНО КОНЦЕРТ НА МАРТИН ВУЧИЌ

Во рамките на Бит фест се одржа етно концерт на Мартин Вучиќ и групата „Пер –екс ансамбал“насловен како „Звуците на Македонија“.