БИТ ФЕСТ 2010 – ЕТНО КОНЦЕРТ „ЉУБОЈНА“

БИТ ФЕСТ 2010 – ЕТНО КОНЦЕРТ „ЉУБОЈНА“

Во Завод и музеј се оддржа концерт на:
Марко Поп Христов – виолина,
Марион Девау – виолина
Маја Кастратовиќ – пијано

Во античкиот локалитет Хераклеја се оддржа етно концерт на позната група „Љубојна“
Гости: Сергеј Андреевски и Ѓорги Јолевски