БИТ ФЕСТ 2010 – КОЦЕРТ ГРУПА „МОЛИКА“ И ХОРОТ „СВ.НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОЦЕРТ ГРУПА „МОЛИКА“ И ХОРОТ „СВ.НЕКТАРИЈ БИТОЛСКИ“


Песна за Битола Концерт на група „Молика“ по повод 15 години постоење

Завод и музеј се оддржа концерт на хорот „Св Нектариј Битолски“