БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА МНА ПРОДУКЦИЈА и GUITAR MASTER CLASS

БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА МНА ПРОДУКЦИЈА и GUITAR MASTER CLASS

Во античкиот локалитет Хераклеа се одржа концерт на МНА Продукција на кој настапија Димитар Андоновски, Бојан Стојков,Роберт Билбилов, Адријан Гаџа и др.

Во Магазата Guitar master class – Д.Пејчиновски, М.Барајиќ,Д.Херендиќ-Драгијани.