КАДРИ ОД МАКОВО ВО ТУРСКИОТ ФИЛМ „АЈДЕ БРЕ“

КАДРИ ОД МАКОВО ВО ТУРСКИОТ ФИЛМ „АЈДЕ БРЕ“

Филмската екипа на турскиот филм „Ајде бре“ , филм кој дел ќе се снима во Македонија а дел во Турција деновиве  снимаше во селото Маково. На снимањето присуствуваше и Градоначалникот Талески.