БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ МКУД „МАКЕДОНИЈА“ , ДУОДРАМА „ЧОВЕК НА ЧОВЕКА“

БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ МКУД „МАКЕДОНИЈА“ , ДУОДРАМА „ЧОВЕК НА ЧОВЕКА“Концерт на МКУД „Македонија“, Волонгонг, Австарлија

Љубителите на театарската уметност имаа можност да ја проследат дуодрамата „Човек на човека“ со Рада Џуричин и Вјера Мујовиќ