БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗОЖБА ДЛУБ , КОНЦЕРТ НА КВАРТЕТ ФЛЕЈТИ „SYRINKS“

БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗОЖБА ДЛУБ , КОНЦЕРТ НА КВАРТЕТ ФЛЕЈТИ „SYRINKS“

Годишна изложба на ДЛУБ

Во Завод и музеј љубителите на класичната музика уживаа во концертот на квартетот флејти „Syrinks“