СЕ АСФАЛТИРА УЛ. „ПАРТИЗАНСКА“

СЕ АСФАЛТИРА УЛ. „ПАРТИЗАНСКА“

Со средства на Агенцијата за патишта се асфалтира улицата „Партизанска“ од Веро до Касарната. Работите ги изведува „Македонија пат“ ПЕ Битола.