БИТ ФЕСТ 2010- „ЅВЕЗДЕНА ОРБИТА“ , КОНЦЕРТ „SOPHA“ БЕЛГИЈА

БИТ ФЕСТ 2010- „ЅВЕЗДЕНА ОРБИТА“ , КОНЦЕРТ „SOPHA“ БЕЛГИЈА

На плоштадот Магнолија битолчани уживаа во настанот „Ѕвездена орбита“ на кој настапија познати имиња од музичката естрада  од Битола и Македонија

На Широк сокак концерт на групата „Sopha“ од Белгија