БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА „SUMMER DREAM“ , КОНЦЕРТ КУД „ПЛЕТЕНКА“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА КЛАСИЧНА МУЗИКА „SUMMER DREAM“ , КОНЦЕРТ КУД „ПЛЕТЕНКА“

Концерт на класична музика „Summer dream“ Елена Христовска-пијано, Марина Коруновска-сопран, Гоце Талевски- флејта

Во Центарот за култура  се оддржа концерт  на КУД „Плетенка“