БИТ ФЕСТ 2010- ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „2012-ПОСЛЕДНИТЕ МАКЕДОНЦИ“ И МОДНА РЕВИЈА „ДЕНОТ НА МОЈАТА СВАДБА“

БИТ ФЕСТ 2010- ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „2012-ПОСЛЕДНИТЕ МАКЕДОНЦИ“ И МОДНА РЕВИЈА „ДЕНОТ НА МОЈАТА СВАДБА“

Во организација на агенцијата „Батерфлај ефект“ се организира во Градскиот парк модна ревија „Денот на мојата свадба“

Драмскиот театар од Скопје во античкиот локалитет Хераклеа ја изведоа театраската претстава „2012-Последните Македонци“