БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ КУД „СТИВ НАУМОВ“ И „ЗОРАН МАЏИРОВ ЏЕЗ СЕКСТЕТ“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ КУД „СТИВ НАУМОВ“ И „ЗОРАН МАЏИРОВ ЏЕЗ СЕКСТЕТ“

Во Пациото  на Завод и музеј  се оддржа концерт на КУД „Стив Наумов“

Во Магазата љубителите на џез сцената уживаа во изведбата на „Зоран Маџиров џез секстет“