БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „ДЕСПИНА“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „ДЕСПИНА“

По повод 20 год. од постоењето на групата „Деспина“ се одржа целовечерен концерт во античкиот локалитет Хераклеа. Гости :Ламбе Алабаковски, Ѓоко Таневски, Бени Шакири.