БИТ ФЕСТ 2010 – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „БАХАНАЛИИ“ И КОНЦЕРТ НА АРТ КВИНТЕТ ОД БРАЗИЛ

БИТ ФЕСТ 2010 – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „БАХАНАЛИИ“ И КОНЦЕРТ НА АРТ КВИНТЕТ ОД БРАЗИЛ

Во античкиот театар Хераклеа настапи велешкиот театар „Јордан Х.К. Џинот“ со театарската претстава „Баханалии“

Концерт на арт квинтет „Art live quartet“ од Бразил на Плоштадот Магнолија