БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА , ПРЕМИЕРА НА НТ БИТОЛА „КАЛЕШ АНЃА“, КОНЦЕРТ ПАМПЕРС

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА , ПРЕМИЕРА НА НТ БИТОЛА „КАЛЕШ АНЃА“, КОНЦЕРТ ПАМПЕРС

Во Античкиот локалитете Хераклеа се одржа концерт на Македонската филхармонија  „Слушајте филм“

Премиера на „Калеш Анѓа“ во НТ Битола

Промоција на новиот албум на групата „Памперс“во Магазата.