БИТ ФЕСТ 2010 –КОНЦЕРТ НА „ТРИ СОПРАНИ “ И МОНОДРАМАТА „НАЈПОСЛЕ КРАЈ“

БИТ ФЕСТ 2010 –КОНЦЕРТ НА „ТРИ СОПРАНИ “ И МОНОДРАМАТА „НАЈПОСЛЕ КРАЈ“

Концерт на „Три сопрани“ Салвица Г. Петровска, Нада Талевска, Марија Наумовска, Андреј Наумов –пијано.

Монодрама „Најпосле крај“ – Центар за култура