ТЕАТРАСКА ПРЕТСТАВА „НЕ ИГРАЈ НА АНГЛИЧАНИ“

ТЕАТРАСКА ПРЕТСТАВА „НЕ ИГРАЈ НА АНГЛИЧАНИ“

Народниот театар „Трајко Прокопиев“ Куманово настапи со претставата „Не играј на Англичани“