БИТ ФЕСТ 2010 – BUTELION CLASSIC CHORUS

БИТ ФЕСТ 2010 – BUTELION CLASSIC CHORUS

Битолскиот мешан хор Butelion classic chorus   под раководство на Лилјана Трајковска настапи во Пациото . Битолчани уживаа во новиот стил рок опера кој го негува овај хор.