БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА АНА СИНИЦКИ

БИТ ФЕСТ 2010- КОНЦЕРТ НА АНА СИНИЦКИ

Во Концертната сала на Завод и музеј се одржа целовечерен концерт на Ана Синицки, мецосопран и Њемања Богуновиќ, класична гитара