ИЗЛОЖБА „ПОРТРЕТИ“ БОРИСЛАВ ТРАИКОВСКИ

ИЗЛОЖБА „ПОРТРЕТИ“ БОРИСЛАВ ТРАИКОВСКИ

Во Магазата беа изложени  околу 50-тина портрети на уметникот Борислав Траиковски, насликани во периодот од 1940 до 1990 година во техника акварел, јаглен на хартија, графики и најголемиот дел масло на платно.