БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА ТОНИ ВАСИЌ

БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА ТОНИ ВАСИЌ

Во Завод и музеј се одржа изложба на уметникот Тони Васиќ. Битолчани имаа можност да уживаат во неговите  објекти – скулптури под насловот „Птичји гнезда“