БИТ ФЕСТ 2010- БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ

БИТ ФЕСТ 2010- БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ

Македонскиот електрогениј Кирил Џајковски, заедно со оркестарот „Серџук“ и Рас Твид одржаа одличен концерт на Олимписки базен во Битола, пред повеќе од 3.000 битолчани.
Меѓу бројната публика беше и Градоначалникот Талески кој ги поздрави присутните.
Концертот беше подржан  од Општина Битола, МКЦ и телефонскиот оператор „ONE“