БИТ ФЕСТ 2010- ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СО ВКУС НА ОВОШЕН СЛАДОЛЕД“

БИТ ФЕСТ 2010- ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СО ВКУС НА ОВОШЕН СЛАДОЛЕД“

Во Пациото на Завод музеј и галерија се одржа театарската претстава „Со вкус на овошен сладолед“ во изведба на драмски театар „Константин Величков“ од Пазарџик Р  Бугарија.