ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИЈА КОКТЕЛ МЕДИЈА ГРУПАЦИЈА

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИЈА КОКТЕЛ МЕДИЈА ГРУПАЦИЈА

Во изложбениот салон на Центарот  за култура  се  одржа изложба на фотографии во организација на Коктел Медија групацијата.