ЗАТВАРАЊЕ НА БИТ ФЕСТ 2010 –ЕТНО КОНЦЕРТ РЕБЕКА И ГРУПАТА „МОНИСТРА“

ЗАТВАРАЊЕ НА БИТ ФЕСТ 2010 –ЕТНО КОНЦЕРТ РЕБЕКА И ГРУПАТА „МОНИСТРА“

Овогодинешниот Бит фест 2010 беше свечано затворен со огномет и етно концерт на Ребека и група „Монистра“