БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ САШО РИСТЕВСКИ

БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ САШО РИСТЕВСКИ

Изложба на фотографии од сите активности и манифестации на Бит фест 2010 на фотографот Сашо Ристевски