БИТ ФЕСТ 2010 – WORLD MUSIC „ПОПОВСКИ ТРИО“

БИТ ФЕСТ 2010 – WORLD MUSIC „ПОПОВСКИ ТРИО“


Во Магазата љубителите на убавата музика уживаа во концертот 
World music „Поповски трио“