БИТ ФЕСТ 2010 – МУЛТИМЕДИЈАЛЕН ПРОЕКТ ВАСКО СЕРАФИМОВ И ПРИЈАТЕЛИТЕ

БИТ ФЕСТ 2010 – МУЛТИМЕДИЈАЛЕН ПРОЕКТ ВАСКО СЕРАФИМОВ И ПРИЈАТЕЛИТЕ

Во Завод и музеј се одржа мултимедијалниот проект на Васко Серафимов и пријателите