БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „НЕЗАБОРАВ“ВО ЧЕСТ НА САШКА ПЕТКОВСКА

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ „НЕЗАБОРАВ“ВО ЧЕСТ НА САШКА ПЕТКОВСКА

Во преполнетата сала на Народниот театар битолчани меѓу кои беше и Градоначалникот Талески  можеa да уживаат во звуците на песните на битолчанката Сашка Петковска во изведба на нејзите колешки. Концертот беше наречен „Незаборав“  во чест на  Сашка Петковска и нејзината музичка кариера.