БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА ПИЈАНО „РЕФЛЕКСИЈА НА ЕВРОПСКАТА КУЛТУРА“

БИТ ФЕСТ 2010 – КОНЦЕРТ НА ПИЈАНО „РЕФЛЕКСИЈА НА ЕВРОПСКАТА КУЛТУРА“

Во Завод и музеј одржа концерт на пијано  Државното музичко училиште наречен
„Рефлексија на Европската култура“