БИТ ФЕСТ 2010- ВЕЧЕР СО ПОЕТИТЕ ОД СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА

БИТ ФЕСТ 2010- ВЕЧЕР СО ПОЕТИТЕ ОД СТРУШКИТЕ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА


Во магазата љубителите на пишаниот збор уживаа во стиховите на неколку поети од
Струшките вечери на поезијата