БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН НИКОЛОВСКИ

БИТ ФЕСТ 2010 – ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН НИКОЛОВСКИ

Во Магазата битолчани имааа можност да уживаат во изложбата на слики и скулптури под името „Учителот“ на Зоран Николовски