БИТ ФЕСТ 2010 – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СОЛУНСКИ ПАТРДИИ“

БИТ ФЕСТ 2010 – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА „СОЛУНСКИ ПАТРДИИ“

Во античкиот локалитет Хераклеа пред бројната публика драмското студио „Солзи и смеа“ ја изведоа театарската претстава „Солунски патрдии“ во современа верзија