ФИНАЛИЗИРАЊЕ НА АКТИВНОСТИТЕ ОКОЛУ АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ПАРТИЗАНСКА

ФИНАЛИЗИРАЊЕ НА АКТИВНОСТИТЕ ОКОЛУ АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ПАРТИЗАНСКА

Градоначалникот Талески во посета на улица „Партизанска“ каде се финализираат активностите околу асфалтирање на истата. Работите ги изведуваше Македонија пат а се работеше од потегот Веро до касарната, со што оваа улица доби нов асфалтен слој.