МОЖНОСТИ ЗА СОВЕТУВАЊЕ И ПОДДРШКА НА МАЛИ БИЗНИСИ

МОЖНОСТИ ЗА СОВЕТУВАЊЕ И ПОДДРШКА НА МАЛИ БИЗНИСИ

Денеска во Битола се одржа презентација на тема: Можности за советување и поддршка на мали бизниси преку Европската банка за обнова и развој. На настанот беа презентирани досегашните успешни примери на развој на одредени бизниси кои повеќе години фукнционираат бележејќи голема успешност и нагорен тренд. Настанот го отвори Градоначалникот на општина Битола, д-р Владимир Талески.