АМБАСАДОРОТ НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ВО РМ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

АМБАСАДОРОТ НА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ВО РМ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

Градоначалникот Талески го прими во својот кабинет НЕ Милан Балабан Амбасадор на Босна и Херцеговина во РМ. Се разговараше за идната соработка како и отварањето на почесен конзулат на БиХ во Битола.