Традиционален божиќен ручек

Традиционален божиќен ручек

 

 Традиционален божиќен ручек на Градоначалникот Талески и Претседателот Коњановски со Митрополитот Преспанско – пелагониски и администратор австралиско – новозеландски Господин Петар