Посета на Градоначалникот на Крањ – Р.Словенија Михор Богатај

Посета на Градоначалникот на Крањ – Р.Словенија Михор Богатај

 

  На покана на Градоначалникот Талески, во Битола претстојуваше Градоначалникот на Крањ – Р.Словенија Михор Богатај. Целта на посетата беше обновување на врски  и соработката помегу овие два града.