ИЗЛОЖБА НА ГЛИГОР ЧЕМЕРСКИ

ИЗЛОЖБА НА ГЛИГОР ЧЕМЕРСКИ

 

Градоначаликот Талески ја отвори изложбата на Глигор Чемерски во организација на Меѓународната ликовна колонија Де Ниро и Музејот –Битола.